Groep 8’ers

De school voor praktijkonderwijs

Heb jij van je juf of meester gehoord dat je naar een school voor praktijkonderwijs gaat? Dan ben je bij GSG Het Segment aan het goede adres. Dat is dé school voor praktijkonderwijs, speciaal voor kinderen van 12 t/m 18 jaar.

Praktijklessen

Wil jij later graag in een winkel, kinderdagverblijf, kapperszaak, tuincentrum, restaurant, autogarage, technische werkplaats of met dieren werken? Dat komt goed uit, want op deze school worden heel veel praktijklessen gegeven, Je leert dus niet alleen uit boeken, maar vooral veel in de praktijklokalen en tijdens stages. Dat is veel leuker!

Theorielessen

Behalve praktijklessen krijg je ook een paar theorielessen, zoals rekenen en wiskunde, Nederlandse taal, burgerschap en sociaal-emotionele vorming. Deze lessen krijg je van jouw mentor.

Wist je dat...

… de school in het van Bergen IJzendoornpark ligt?
… het maar 3 minuten lopen is van het treinstation Gouda Centraal en de bushalte?
… Je in de eerste twee schooljaren gezellig op werkweek gaat met je klasgenoten?

Aanbod opleidingen

In de eerste twee schooljaren krijg je les in alle richtingen, zodat je erachter komt wat jij het leukst vindt en waar je het beste in bent. Na het tweede schooljaar kies je twee van deze vijf richtingen, en na het derde jaar één om jouw talent verder te ontwikkelen:

  • Verkoop en logistiek
  • Horeca en voeding
  • Groen en dierverzorging
  • Techniek
  • Dienstverlening en zorg

Bekijk ook al onze branche-opleidingen

Onze leerlingen in beeld

Meld je aan!

Speciaal voor echte pro's!

Heb jij van je juf of meester gehoord dat je naar een school voor praktijkonderwijs gaat? Dan ben je bij GSG Het Segment aan het goede adres. Dat is dé school voor praktijkonderwijs, speciaal voor kinderen van 12 t/m 18 jaar die moeite hebben met leren op de traditionele manier.

Nog niet overtuigd?

Bekijk een rondje door onze school