We gaan weer beginnen!

De vakantie zit er weer op. Een vakantie met goede weersomstandigheden! We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad en weer uitkijkt naar een nieuw schooljaar. Een nieuw schooljaar waarbij we hopelijk niet te maken krijgen met nieuwe coronamaatregelen. Hoe dan ook…de scholen worden vanuit de overheid niet meer gesloten. 

Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. Wij hopen het komende schooljaar weer op een prettige samenwerking met u en de leerlingen. 

We heten alle leerlingen van harte welkom terug op school. 
Een speciaal welkom voor alle nieuwe leerlingen! Niet alleen in de klassen 1 maar ook de zij-instromers van de hogere leerjaren.

Maandag 22 augustus of dinsdag 23 augustus worden alle leerlingen op school verwacht voor de startcoaching-gesprekken. De leerling maakt kennis met de nieuwe mentor. De IOP-doelen worden besproken en de lesroosters uitgedeeld. 
Voor de vakantie hebben de leerlingen hier een uitnodiging voor ontvangen. Weet uw zoon of dochter niet wanneer het gesprek is? Bel dan even naar school. (0182-513620).

Ander nieuws

Geslaagde reünie!
Vrijdag 8 september was het zover: de reünie omdat onze school dit jaar 25 jaar bestaat! Er zijn deze avond ontzettend veel oud-leerlingen en oud-collega's naa...
Reünie voor oud-leerlingen en collega's!
Op vrijdag 8 september 2023 organiseren wij een reünie voor oud-leerlingen en collega's van GSG Het Segment. Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan snel aan vi...