We gaan weer beginnen!

De vakantie zit er weer op. Een vakantie met goede weersomstandigheden! We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad en weer uitkijkt naar een nieuw schooljaar. Een nieuw schooljaar waarbij we hopelijk niet te maken krijgen met nieuwe coronamaatregelen. Hoe dan ook…de scholen worden vanuit de overheid niet meer gesloten. 

Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. Wij hopen het komende schooljaar weer op een prettige samenwerking met u en de leerlingen. 

We heten alle leerlingen van harte welkom terug op school. 
Een speciaal welkom voor alle nieuwe leerlingen! Niet alleen in de klassen 1 maar ook de zij-instromers van de hogere leerjaren.

Maandag 22 augustus of dinsdag 23 augustus worden alle leerlingen op school verwacht voor de startcoaching-gesprekken. De leerling maakt kennis met de nieuwe mentor. De IOP-doelen worden besproken en de lesroosters uitgedeeld. 
Voor de vakantie hebben de leerlingen hier een uitnodiging voor ontvangen. Weet uw zoon of dochter niet wanneer het gesprek is? Bel dan even naar school. (0182-513620).

Ander nieuws

Stagemarkt 2024
Op dinsdag 5 maart vond onze stagemarkt plaats. Tijdens deze markt presenteren de schoolverlaters hun stage in een echte marktkraam. Leerlingen van de andere kl...
Dinsdag 27 februari Open Avond
OPEN AVOND dinsdag 27 februari van 19.00-20.30 uur. ...